Skip to main content Skip to search

Echipa Strategic

Dupa aproape 20 de ani de cand Eliza a pus bazele Strategic Cont Expert, firma a reusit sa devina un nume de top in domeniu, ea fiind un exemplu de munca si devotament pentru toti ceilalti.

Eliza Grigore

CEO - Expert contabil
Trecand prin toate fazele contabilitatii de-a lungul aniilor, Florentina reuseste sa fie un bun lider pentru echipa sa si nu sunt suprinzatoare weekendurile in care o gasesti la birou.

Florentina Buzatu

Expert Contabil
Cu o seriozitate iesita din comun, Nicoleta gaseste o rezolvare pentru orice problema juridica intampinata.

Nicoleta Matei

Consilier juridic
Experienta acumulata este doar unul din atuurile Gabrielei in domeniu, ea fiind si un consilier excelent pentru clientii sai.

Gabriela Florea

Contabil senior
Amuzanta si mereu in priza, Corina devine foarte serioasa cand vine vorba de atributiile sale contabile.

Corina Neagu

Contabil senior
In plina ascensiune profesionala, Georgiana isi doreste sa devina unul din liderii Strategic in viitor, implicandu-se activ in toate activitatile companiei.

Georgiana Stanica

Contabil senior
Responsabilitatea ei in cadrul companiei este de a reprezenta firma. Pentru a face fata concurentei, cauta sa fie cat mai informata si atenta la publicul caruia i se adreseaza, dar cel mai important, tine cont de valorile clientului.

Mihaela Macarie

Specialist marketing
Serioasa si ambitioasa in momentele de activitate contabila, Madalina reuseste sa le binedispuna pe colegele sale in micile pauze de relaxare.

Madalina Porfireanu

Contabil junior
Mereu atenta la detalii si foarte inovativa cand vine vorba de solutii, Petruta incepe sa devina un pion de baza al echipei Strategic.

Petruta Trusca

Contabil junior
Tanara si ambitioasa, Ana isi doreste sa faca o cariera de exceptie in cotabilitate, fiind foarte dedicata inca din primele zile in companie.

Ana-Maria Zidaru

Contabil junior
Concentrata si cu o capacitate mare de a retine informatii, Luiza se descurca de minune in momente de presiune si stres.

Luiza Dorobantu

Contabil junior
Desi este singurul barbat din companie, Adrian nu intampina o problema in a lucra cu o echipa de fete si de a solutiona tot ce intra in atributiile sale.

Adrian Vlad

Resurse Umane

Istoric companie

Suntem 15 specialisti pregatiti sa impartasim cu clientii nostri cunostiintele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor iar experienta noastra profesionala se reflecta in prosperitatea de care se bucura businessurile clientilor nostri.

Suntem o echipa de profesionalisti iar formarea noastra, nu s-a terminat odata cu promovarea examenelor de acces la profesie. Pentru ca ne dorim sa fim cei mai buni in ceea ce facem, acumulam cunostinte prin cursuri de specializare pe care le urmam periodic.

Avem un portofoliu de aproximativ 200 de clienti, companii locale si internationale, care vin din diverse domenii de activitate si industrii, inclusiv productie.

Consideram ca este foarte importanta calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri, astfel ca parteneriatele incheiate cu acestia sunt tratate cu respect, corectitudine si profesionalism iar activitatea se desfasoara in siguranta, punand accent pe confidentialitatea datelor.